Foto: Vitomir Štuban

Iako je trebalo, prvenstvo nije započelo ovog vikenda zbog poznatog razloga – pandemije korona virusa. Još uvijek su prvenstvene utakmice dozvoljene samo za prvoligaše, drugoligaše, za ostale samo trening utakmice. Željno se očekuje da nižerazredna natjecanja krenu, što bi se moglo dogoditi već idućeg tjedna. Petoligaš Mraclin u nedjelju je trebao u prvenstvu ugostiti Vatrogasac iz Zdenaca. Umjesto prvenstvene nastavljen je kontunuitet pripremnih utakmica. Mraclin je ugostio juniore Gorice, a u samom uvodnom dijelu domaća momčad je povela golom iz blizine preko Skrbina. Već u 20. minuti nakon kornera i pogotka glavom Milatovića rezultat je podebljan na 2:0. Juniori Gorice rezultat su smanjili u 36. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Banić, a siguran egzekutor s bijele točke bio je Quni. Konačan rezultat iz slobodnog udarca postavio je Džemaili koji je 60. minuti uz pomoć vratnice neobranjivo pogodio u desni kut nemoćnog Marića.

MRACLIN  – GORICA (juniori)  2:2

Mraclin. Igralište Stara graba. Bez gledatelja. Sudac: Hasanović.

STRIJELCI: 1:0 – Skrbin (4), 2:0 – Milatović (20), 2:1 – Quni (36 – 11 m), 2:2 – Džemaili (60).

MRACLIN: Dražić, Petravić, J. Domitrović, Skrbin, B. Dandić, Onić, Šikić, Cerovski, Jurić, Roginić, Milatović (još su igrali: Marić, Kolarić, M. Kos, Vidović, Koleš, J. Cvetnić, Drsput, Kovačević, Mišević). TRENER: Damir Milanović.

GORICA (juniori): Krajina, Džemaili, Drezga, Simichen, Caganić, Quni, Zebec, Vujičić, Banić, Ribarić, Isaković (još su igrali: Žuljević, Rus, Schubert, Pušić). TRENER: Mensur Mujdža.

Foto-galerija: Vitomir Štuban