Foto: Vitomir Å tuban

Iako je trebalo, prvenstvo nije započelo ovog vikenda zbog poznatog razloga – pandemije korona virusa. JoÅ” uvijek su prvenstvene utakmice dozvoljene samo za prvoligaÅ”e, drugoligaÅ”e, za ostale samo trening utakmice. Željno se očekuje da nižerazredna natjecanja krenu, Å”to bi se moglo dogoditi već idućeg tjedna. PetoligaÅ” Mraclin u nedjelju je trebao u prvenstvu ugostiti Vatrogasac iz Zdenaca. Umjesto prvenstvene nastavljen je kontunuitet pripremnih utakmica. Mraclin je ugostio juniore Gorice, a u samom uvodnom dijelu domaća momčad je povela golom iz blizine preko Skrbina. Već u 20. minuti nakon kornera i pogotka glavom Milatovića rezultat je podebljan na 2:0. Juniori Gorice rezultat su smanjili u 36. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Banić, a siguran egzekutor s bijele točke bio je Quni. Konačan rezultat iz slobodnog udarca postavio je Džemaili koji je 60. minuti uz pomoć vratnice neobranjivo pogodio u desni kut nemoćnog Marića.

MRACLIN  – GORICA (juniori)  2:2

Mraclin. IgraliÅ”te Stara graba. Bez gledatelja. Sudac: Hasanović.

STRIJELCI: 1:0 – Skrbin (4), 2:0 – Milatović (20), 2:1 – Quni (36 – 11 m), 2:2 – Džemaili (60).

MRACLIN: Dražić, Petravić, J. Domitrović, Skrbin, B. Dandić, Onić, Å ikić, Cerovski, Jurić, Roginić, Milatović (joÅ” su igrali: Marić, Kolarić, M. Kos, Vidović, KoleÅ”, J. Cvetnić, Drsput, Kovačević, MiÅ”ević). TRENER: Damir Milanović.

GORICA (juniori): Krajina, Džemaili, Drezga, Simichen, Caganić, Quni, Zebec, Vujičić, Banić, Ribarić, Isaković (joÅ” su igrali: Žuljević, Rus, Schubert, PuÅ”ić). TRENER: Mensur Mujdža.

Foto-galerija: Vitomir Å tuban