Foto: Vitomir Štuban

Iako je trebalo, prvenstvo nije zapo─Źelo ovog vikenda zbog poznatog razloga – pandemije korona virusa. Jo┼í uvijek su prvenstvene utakmice dozvoljene samo za prvoliga┼íe, drugoliga┼íe, za ostale samo trening utakmice. ┼Żeljno se o─Źekuje da ni┼żerazredna natjecanja krenu, ┼íto bi se moglo dogoditi ve─ç idu─çeg tjedna. Petoliga┼í Mraclin u nedjelju je trebao u prvenstvu ugostiti Vatrogasac iz Zdenaca. Umjesto prvenstvene nastavljen je kontunuitet pripremnih utakmica. Mraclin je ugostio juniore Gorice, a u samom uvodnom dijelu doma─ça mom─Źad je povela golom iz blizine preko Skrbina. Ve─ç u 20. minuti nakon kornera i pogotka glavom Milatovi─ça rezultat je podebljan na 2:0. Juniori Gorice rezultat su smanjili u 36. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Bani─ç, a siguran egzekutor s bijele to─Źke bio je Quni. Kona─Źan rezultat iz slobodnog udarca postavio je D┼żemaili koji je 60. minuti uz pomo─ç vratnice neobranjivo pogodio u desni kut nemo─çnog Mari─ça.

MRACLIN  – GORICA (juniori)  2:2

Mraclin. Igralište Stara graba. Bez gledatelja. Sudac: Hasanović.

STRIJELCI: 1:0 – Skrbin (4), 2:0 – Milatovi─ç (20), 2:1 – Quni (36 – 11 m), 2:2 – D┼żemaili (60).

MRACLIN: Dra┼żi─ç, Petravi─ç, J. Domitrovi─ç, Skrbin, B. Dandi─ç, Oni─ç, ┼áiki─ç, Cerovski, Juri─ç, Rogini─ç, Milatovi─ç (jo┼í su igrali: Mari─ç, Kolari─ç, M. Kos, Vidovi─ç, Kole┼í, J. Cvetni─ç, Drsput, Kova─Źevi─ç, Mi┼íevi─ç). TRENER: Damir Milanovi─ç.

GORICA (juniori): Krajina, D┼żemaili, Drezga, Simichen, Cagani─ç, Quni, Zebec, Vuji─Źi─ç, Bani─ç, Ribari─ç, Isakovi─ç (jo┼í su igrali: ┼Żuljevi─ç, Rus, Schubert, Pu┼íi─ç). TRENER: Mensur Mujd┼ża.

Foto-galerija: Vitomir Štuban