Foto: Vitomir Štuban

U prostorijama Gradskog stadiona u Velikoj Gorici održan je Plenum klubova Jedinstvene županijske nogometne lige koja će od ove sezone brojiti 17 klubova.
Kao novaci u ligi nastupit će Gorica II, Lomnica i Kupinec. Pod vodstvom radnog dijela sastanka povjerenika natjecanja Željka Mihalja, disciplinskog suca Martina Šarića, povjerenika za suđenje Drage Baće i tajnika NSZŽ Mladena Žugeca predstavnici 16 klubova koji se natječu (osim predstavnika Rakovca) u sadržajnoj diskusiji osvrnuli su se na prošlu sezonu u uvodnom dijelu baš kao i nadolazeću što se odnosi na sustav natjecanja.

Na kraju je prema Bergorovoj tablici napravljen raspored natjecanja.

  1. kolo – 27./28. kolovoza (subota-nedjelja) : Strmec (B)-Jamnica, Sutla-Lukavec, Klas-Sloga Suza, Bistra-TOP, Laduč-Rakovec, Croatia (H)-Naftaš Ivanić, Vatrogasac (Z)-Gorica II, Kupinec-Mraclin, Lomnica slobodna.
  2. kolo –  31. kolovoza (srijeda) : Jamnica-Mraclin, Gorica II-Lomnica, Naftaš Ivanić-Vatrogasac (Z), Rakovec-Croatia (H), TOP-Laduč, Sloga Suza – Bistra, Lukavec-Klas, Strmec (B)-Sutla, Kupinec slobodan.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.