U subotu 18. lipnja u 15 sati, iz Mraclina kreće 8. turopoljsko-posavska liga u kojoj će se ove sezone natjecati 14 momčadi. Na rasporedu je sedam utakmica, a u 1. kolu se sastaju: Čička Poljana – Jagodno, Mraclin – Vukovina, Turopolje – Gornje Podotočje, Okuje – Ribnica, Bukevje – Drnek, Lazina Čička – Veleševec i Kuče – Rakitovec. Sljedeće kolo igra se dan kasnije Turopolju.

Tradicionalni, sedmi po redu Malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale” u znak sjećanja na pokojne mraclinske mladiće, na rasporedu je na malonogometnom igralištu uz Staru grabu u večernjem terminu. Turnir počinje u 17 sati, a finale je u 1 sat poslije ponoći. Sudjeluje 12 momčadi – CB Vuglec Matičević, Club 100, OPG Cvetnić, BT servis, Deko gips, CB Stari Rim, Gemišteki, Interijeri Brabenec, PU Kos, Utorkom u 20, Vukomerec i PPS Galeković. 

Također, na Staroj grabi tradicionalno će se odigrati veteranska utakmica Mraclina i Jadrana iz Kaštel Sućurca. Na velikoj terasi sportskog doma Nove grabe od kasnijih poslijepodnevnih sati do duboko u noć nazočne će zabavljati velikogorička grupa Sjaj.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.