Udarnička mraclinska brigada pod ravnanjem Ive Brozinčević danas je s lakoćom odradila radove na potezu novog sjevernoga drvoreda. Predvođeni neumornom trojkom u sastavu Vjeko Kovačić, Mladen Galeković i akademik Željko Cvetnić, članovi i simpatizeri Dučeca odradili su hortikulturni dio posla i time za duga ljeta uredili buduću pejsažnu sliku centra Mraclina.

Svoj su doprinos dali i ostali sponzori drvoreda, a da entuzijazam ni u jednoj fazi ove Dučecove spelancije ne splasne pobrinuli su se Zlatko Kovačić Mamićin i obitelj, koji su na Drevovom gruntu ugostili udarnike i cjelokupnu logistiku projekta. Ne smijemo zaboraviti ni Dasovu kotlovinu kojom je nagrađen trud svih angažiranih na ovoj akciji, a da su tijekom radova nove ideje frcale na sve strane, o tome ne treba posebno dužiti.

Na fotografijama Vlade Vinetića zabilježena je dobrodošlica kojom je jedanaest lipa primljeno u našu mjesnu zajednicu, a tim povodom bilježimo da nije bio mali broj nazočnih koji su ustvrdili da lipe već mirišu. Posebno skrećemo pozornost na zajedničku, “milenijsku” fotografiju koju su na svoj način uokvirili mali Tonček, koji još nije proslavio ni prvi rođendan i veteran Tonča koji ih je odvalio već devedeset.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.