Foto: kronikevg.com

Svaki mobitel nečim se hvali. UMi London sprijeda je i straga zaštićen 2.5D zakrivljenim i otpornim staklom tipa T2X-1, a okvir mu je od laganog aluminija. Praktički je neuništiv. DG Twin-Shield tehnologija omogućava da ostane neoštećen nakon pada s 1.5 metra visine. Može se njime navodno i tući orahe, ali nije preporučljivo. Za to postoje drobilice. Da provjerimo o kakvom se uređaju točno radi, uputili su se u Mraclin pišu kronikevg.com.umimraclinginko-11

UMi London pripada osnovnoj klasi mobilnih uređaja. Radi na MediaTek MT6580 Quad-Core čip setu radnog takta 1,3GHz. Ugrađenih 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije proširivo je preko microSD ulaza do 32 GB. Baterija i kamera su Sonyjeve. Kapacitetom od 2050 mAh možete bez prestanka surfati desetak sati, razgovarati cijeli dan, a glazbu slušati dva dana. Stražnja kamera (od 8 MP) radi s IMX149 senzorom (Sony) i LED bljeskalicom, prednja ima 2MP. Aplikacije pokreće Android 6.0 Marshmallow.

UMi London vrhunski je dizajniran mobilni telefon. Otporan je i vitak, debljine svega 4.8 mm i mase 160 grama. Stražnji su mu rubovi zakrivljeni, čime se povećava udobnost u ruci. Dostupan je u bijeloj, crnoj i zlatnoj boji.

U protekle dvije godine, koliko postoje, UMi je prodaju učetverostručio, kao i broj zaposlenika. Šire se s azijskog na europsko tržište, gdje planiraju veliki posao. Jack i Judy stručnjaci su za tržište i marketing. Tvrde, za ovu cijenu ne možete dobiti kvalitetniji uređaj. Usporedili smo cijenu UMi-evu cijenu i karakteristike sa Samsungovim (novi Galaxy J1 2016) i Alcatelovim (popularni OneTouch Pop C7) uređajima istoga ranga. Ne samo da ih UMi London “šiša” cijenom, memorijom i kvalitetom kamere, nego je pet-inčnim zaslonom SHARP IPS rezolucije HD 1280*720 jači i od jednog i drugog aparata. Što se cijene tiče, za Alcatelov mobitel (4”) trebate izdvojiti 949 kuna, za Galaxy čak 1049, dok UMi London stoji 749 kuna. Jamstvo na njega vrijedi dvije godine.

Mraclinska tvrtka Solaterm d.o.o. ekskluzivni je zastupnik UMi-a za Hrvatsku. Vlasnik joj je naš stari znanac Stjepan Čunčić. Solaterm je najveći distributer mobilnih uređaja “od Siska do Zagreba”. Već neko vrijeme UMi London (zlatni i crni) prodaje se u poslovnicama Hrvatske pošte. Prodaja raste, hvale se tehničari Solaterma, broj reklamacija ostaje isti. Nula. Kontaktirati ih za sve dodatne informacije možete na njihovom webu ili na +385 (0)1 6224 227.umimraclinginko-7S kineskim smo gostima prijateljstvo zapečatili druženjem na Čunčićevom gruntu. Još smo mlado ginkovo drvo zajedničkim snagama nahranili, dali mu vode i učvrstili ga bambusom. Poznato po ljekovitim svojstvima, ginkovo je drvo živući fosil. Ujesen mu lišće dobije zlatno žutu boju i obično opadne u jednom danu. Ginkov dan jedini je poznati praznik čiji datum pada u istom gradu, na istoj zemlji, u istom drvoredu neovisno o ljudskoj volji. Sreća stigne neočekivano.

umimraclinginko-12
umimraclinginko-11
umimraclinginko-14
umimraclinginko-15
umimraclinginko-5
umimraclinginko-4
umimraclinginko-7
umimraclinginko-3
umimraclinginko-2
umimraclinginko-1
umimraclinginko-13
Foto: UMi London
umimraclinginko-9
umimraclinginko-10Tekst i fotografije: kronikevg.com

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.