MLAĐI PIONIRI

MRACLIN – GRADIĆI 4:0 (L. Kos, Đuretić 2, Adam)

Na teren u Grabi prvi su u 10 sati istrčali mlađi pioniri Mraclina i Gradića.
Naša ekipa nikako da uhvati ritam po dolascima igrača, skupilo ih se 13 a u igri je jako nedostajao Dadović. Utakmica u samom početku veoma napeta s nekoliko dobrih kontri domaćina, a kapetan i najbolji strijelac Tandarić nije danas bio na visini zadatka.
Tako su golove zabijali Luka Kos, Đuretić dvaput i jednom Adam.
Konačna 4 gola u mreži Gradića bila su realno mjerilo igre s obje strane, iako je Mraclin uz konstantan pritisak koji su vršili, mogao zabiti mnogo više.

KADETI

MRACLIN – BUNA 3:2 (Bartolić, Kos, Šojat)

MRACLIN: Dobrenić, A. Galeković, Zgurić, V. Galeković (K), Veselić, Mrkoci, Posavec, Kuzmić, Cavrić, Bartolić, Dumić (još su igrali: Kolarec, Gotić, Šojat, Šiljić, Kos, Posavec, Štuban)

Današnja utakmica pokazala je da se nešto drastično promijenilo u redovima kadeta.
Novi sistem rada, novi igrači i disciplina dovela je do ovako širokog kadra. U zadnje dane prijelaznog roka vratili smo neke igrače i napravili velik transfer koji je došao iz redova Bune i baš danas imao debi protiv svoje donedavne ekipe. Naravno, radi se o Stjepanu Cavriću jednom od najboljih igrača pionira koji se odlično uklopio u redove naše momčadi.
Nakon druge pripremne utakmice, možemo zaključiti da se jedino promijenio način obrambene igre koja je dobila određenu sigurnost, ali velika enigma i dalje je napadački dio.
Sveukupno, čvrsta utakmica u kojoj su mladi Mraclinci pokazali više snage i zasluženo pobijedili.

Tekst i fotografije: Dario Zgurić

NAJAVA UTAKMICE: KADETI U NOĆNOM OGLEDU S GORICOM

Gorica-najavaNakon utakmice s Bunom, kadeti Mraclina se u potpunosti posvećuju novoj utakmici koju igraju već u srijedu navečer kada na “Grabu” dolaze pioniri Gorice. To će biti pravi ispit i savršena prilika za uigravanje pred sezonu.

SRIJEDA 9.3.2016. u 20.00. sati
MRACLIN – GORICA

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.