Foto: Vitomir Štuban

U večernjim satima 16. prosinca, Nogometni klub Mraclin na Grabi predstavio je dva nova igrača. Predsjednik Goran Vukašinec u nazočnosti članova Izvršnog odbora Luke Cvetnića, Marka Kosa, Matije Kosa te trenera Marka Pancirova upoznao je  je predstavnike medija s Matejom Skrbinom i Hrvojem Kolarićem, novopridošlim igračima ove zime u igračko jato mraclinskih nogometaša. Matej Skrbin pristupio je iz susjednog Poleta, gdje je jesenas pružao odlične partije, dok je Hrvoju Kolariću zadnji klub bio Vatrogasac iz Zdenaca.

Uvodno su se nazočnima obratili najprije predsjednik Goran Vukašinec: “Novi igrači dovedeni su ciljano, Matej Skrbin je već dugo naša želja, ojačat će naše zadnje redove. Hrvoje Kolarić zaoštrit će konkurenciju u napadu. Osim njih dvojice najvjerojatnije se u naše redove vraća domaći igrač Željko Cvetnić iz Turopolja, Imamo u planu dovesti još jednog veznog igrača.”

Trener Marko Pancirov je nadodao: “Želimo zaoštriti konkurenciju u našoj momčadi i tu smo striktno gledali da nam karakterno odgovaraju za momčad kakvu želimo, koji će sve od sebe dati za momčad koju igraju. Znam da će biti redoviti na treninzima što mi je jako bitno da stvorimo igru kakvu želimo.”

Dvojica novih igrača Skrbin i Kolarić gotovo identično i kratko izjavili su da im je izuzetno drago što su pristupili u momčad Mraclina te da će nastojati opravdati povjerenje koje im je klub ukazao. Na kraju se predsjednik kluba Goran Vukašanec simboličnim poklonima zahvalio Danijelu Gorencu, vlasniku poduzeća Gorenc transporti i istinskom zaljubljeniku u nogomet, na sponzorstvu kluba.

Foto-galerija: Vitomir Štuban