Na Sportskom centru Udarnik u Kurilovcu predstavljeno je novo malonogometno velikogoričko  natjecanje: u nedjelju 5. prosinca kreće novoosnovana Malonogometna superliga Velike Gorice (Super MNL VG) u kojoj će igrati četiri najbolje plasirane momčadi iz triju ljetnih liga. Spomenimo da u natjecanje ulazi i mraclinska momčad, dečki koji su ljetos branili boje Mraclina na Turopoljsko-posavskoj ligi.  

Voditelji liga Zlatko Petrac (MNL Vukomeričke gorice), Tihomir Čunčić (MNL Turopoljsko-posavska) i Josip Vlašić (MNL VG sjever) koji su ujedno i organizacijski odbor, a u nazočnosti predstavnika momčadi koje nastupaju, na radnom sastanku službeno su natjecanje predstavili medijima. Natjecanje bi se trebalo održati od 5. prosinca do 2. siječnja 2022. godine kada bi se trebalo održati polufinale i finale. Sudjeluje 12 momčadi koje su podijeljene u 3 skupine:

A skupina – Dubranec, Vukovina, Pleso i Mraclin;

B skupina – Kuče, Kosnica, Kravarsko i Ščitarjevo;

C skupina: Kurilovec, Lučelnica, Novo Čiče i Šiljakovina. 

Nakon razigravanja po skupinama najbolje dvije momčadi iz skupine te dvije najbolje trećeplasirane idu dalje. Utakmice će suditi suci koji su arbitrirali ljetos na spomenutim ligama.  U I. kolu (5. prosinca) na Sportskom centru Panadić u Velikoj Gorici igrat će se bez gledatelja te uz pridržavanje mjera Nacionalnog stožera, a sastaju se: Dubranec – Mraclin (12 h), Kuče – Ščitarjevo (12.30 h), Kurilovec – Šiljakovina (13 h), Vukovina – Pleso (13.30 h), Kosnica – Kravarsko (14 h), Lučelnica – Novo Čiče (14.30 h).

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.