U nedjeljno poslijepodne kada mnogi odmaraju od nedjeljnog blagdanskog ručka i razmišljaju o dojmovima s jučerašnje skupštine NK Mraclin, kadeti pod vodstvom trenera Daria Zgurića krenuli su u pripreme za novu polusezonu i proljetni nastavak. Dojmovi sa skupštine govore o velikim problemima unutar prelaska igrača iz mlađih uzrasta u seniore.
Na današnjem prvom treningu prisustvovalo je 14 igrača, nekolicina zbog zdravstvenih problema nije mogla doći. Postigli smo dogovor i uskladili neke ciljeve u nadolazećem dijelu natjecanja. U prvom redu, to je veća predanost treninzima i u tome ćemo vjerujem imati kvorum. Također, cilj nam nije samo rezultat nego i jedinstvo. Jedinstvo u kojem bi svi disali za jednog i trenirali za sebe. Ne samo za trenera već igrali i dali sve od sebe do posljednje kapi znoja. Dolazili s voljom na treninge i s još većom srećom napuštali trening, a onda ne sumnjam da rezultat neće izostati.
Dojam s prvog treninga je solidan, biti će potrebno mnogo rada da se kondicija vrati na onaj maksimalan nivo. U sljedećim danima obavještavat ćemo vas o pojačanjima i pripremnim utakmicama.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.