Mnogo smo pisali o kadetima u zadnjih mjesec dana. Pisalo se, ali se i vrijedno radilo.

Pripreme su službeno započele 7. veljače , znači točno 39 dana. U tom razdoblju odrađen je velik broj treninga i čak 5 pripremnih utakmica.

Stanje u ovoj kategoriji, kako zasad stvari stoje (3 dana prije nastavka prvenstva) izgleda veoma dobro. Velik broj igrača je na raspolaganju, motivacije ne nedostaje . U pet pripremnih utakmica isprobane su sve kombinacije, a rezultati pripremnih utakmica nisu za odbaciti.
Krenimo redom:

MRACLIN – ZELINA 0:1

MRACLIN – BUNA (miješani sastav) 3:2

MRACLIN – GORICA 1 (pioniri) 1:1

MRACLIN – GRADIĆI (miješani sastav) 1:0

MRACLIN – UDARNIK (pioniri) 2:2

„ Naporne pripreme su iza nas, umorni smo svi, od mene samog do posljednjeg igrača, no postigli smo cilj koji smo željeli, a to je kontinuitet. U zadnjih dva tjedna posebno naporan tempo (utakmice nedjeljom i srijedom) su uzele danak u fizičkoj iscrpljenosti, no dečki su za to dobili zasluženi odmor od 4 dana. Isprobali smo sve kombinacije, svi su dobili određenu minutažu i to je ono najbitnije.

O očekivanjima nećemo mnogo, jesenskih 12 bodova nije mnogo. Drže nas na 7. mjestu, ali voljeli bi parirati za bolje pozicije u ligi. Pripreme koje su iza nas nisu mjerilo igre tijekom prvenstva i toga smo svjesni, cilj je jednostavan – igrati najbolje što znamo.

Ključnih će biti nekoliko nadolazećih kola koja već u nedjelju počinju na Grabi protiv Novaka. Sljedeće kolo se ide u Strmec. To su momčadi od kojih smo odnosili bodove u jesenskom dijelu i tu ćemo ponovo tražiti i dati najbolje što znamo. Zatim dolazi posljednja momčad Klokočevac gdje smo u jesenskom dijelu bili katastrofalni i tu ćemo postaviti imperativ pobjede. Kako se kod nas dosta toga promijenilo, isto očekujemo i kod suparnika tako da su sve karte otvorene.

Apeliram na sve roditelje i navijače da nam pomognu i nastave bodriti ovu momčad kako su to dosad radili tijekom priprema. Mi ćemo se potruditi da im se odužimo na najbolji moguć način“, rekao je trener Dario Zgurić.

U NEDJELJU OD 11 SATI NA GRABU DOLAZE NK NOVAKI

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.