Foto: Vlado Vinetić

Mraclin – Donja Zelina 0:2

“Oprostite” – to je prva riječ koja mi nakon ove utakmice pada napamet, mislim da se i moji dečki mogu složiti sa mnom. Ovo je emotivni oproštaj od svih vas koji ste pohodili Grabu i sve naše utakmice kroz ovih 27 kola, a posebno hvala vama koji ste jučer bili uz nas. Žao nam je, vjerujte da smo dali svoj maksimum i da su na teren istrčali oni koju su bili najspremniji, ali nakon nevjerovatnih 27 utakmica te dodatnih prijateljskih tokom tjedna, više nitko od dječaka nema snage.

Moj izbor jučer pri rezultatu 0:1 u izvođenju jedanesterca bio je opravdan i ne žalim niti jednog trenutka, Kuzmić je iznimno koncentriran igrač koji uvijek daje sve od sebe, a njegov pogodak i promašaj jedanaesterca na prošloj utakmici bio mi je poticaj da mu vratim samopouzdanje. U tom trenutku na terenu on je od svih imao najmirniju savjest, a njegov izraz lica nakon promašaja pokazao je da je za njega to bio trenutak u kojem su emocije prevladale. Zelina nije prikazala značajno bolju igru, a mi smo u posrtanju i hvatanju rezultata gubili koncentraciju u obrani. Ostat će žal za ovom utakmicom, ali posvećujemo se utakmici u srijedu protiv selekcije kao uvod u finale Kupa NSVG te utakmici protiv Hidrela u zadnjem kolu. A onda na zasluženi odmor u kojem ćemo iskoristiti svaku sekundu i čiste glave razmišljati o sljedećoj sezoni.
Zahvala NK Donja Zelina na čvrstoj utakmici te čestitke na zasluženoj pobjedi. Raduje nas nastavak prijateljstva i dobrih odnosa, a evo i poruke zahvale od naših prijatelja:

IMG-20160606-WA0000-[349505

Foto: Vlado Vinetić
Foto: Vlado Vinetić

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.