Foto: Vlado Vinetić

Na krilima Sonnyja i Željka Cvetnića, kadeti su tijekom proteklog i ovog tjedna odradili veoma naporne treninge. Time su zaokružili cjelokupan ciklus prije prve pripremne utakmice koja se igra u nedjelju 21. kolovoza u 12 sati kontra kadeta Gradića.
U ovoj sezoni ostali smo bez nekoliko solidnih i nekoliko vrhunskih igrača, od vrhunskih tu su na prvom mjestu Bartolić i Kuzmić, Bartolić se zaputio u Hrvatski dragovoljac te odande zbog ozljede u ovoj polusezoni poslan u Udarnik, dok je Kuzmić zbog školskih kolega otišao u Dinamo-Hidrel, a isto je učinio Mrkoci.
Poseban žal ostaje za Kuzmićem i Bartolićem koji bi ovoj ekipi dali posebnu draž i borbu za prvo mjesto.
No Mraclin nije odustao u naumu dobrog plasmana pa su klubu pristupili Teo Sremić, Zvonko Brkić i Matija Zagorac iz Bune koji pokazuju sjajno zalaganje na treninzima, a u redove Mraclina vratio se iz Udarnika Stjepan Greif, a još smo uvijek u potrazi za novim pojačanjima.
Uz 13-14 standardnih iz pionira će se priključiti Dorijan Tandarić, Luka Đuretić i Antonijo Dadović. Od pripremnih utakmica nakon Gradića u planu je odigravanje s Udarnikom i 27. kolovoza s našim prijateljima iz Donje Zeline.
Dođite sutra na Grabu i pogledajte jednu promijenjenu momčad kojoj za kormilarom sada stoje dva odlična prvotimca.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.