11. rujna 2016., Igralište NK TOP-a

TOP – MRACLIN  3 : 0

Kerestinec – Imali su kadeti Mraclina u prvih 20 minuta više od igre po vrućem vremenu, kada je Sunce pružalo najveći otpor na terenu; možda je ta nebeska zvijezda bila presudna za krajnju iscrpljenost i konačnu nemoć.

Putovanje u Kerestinec trebala je biti rutinska utakmica, ali Mraclin nije bio u očekivanom najjačem sastavu. Nedostajali su tu Galeković i Gotić kao bekovi, Škarec, koji bi u stoperskom paru s kapetanom zasigurno stvorio sinergiju, a nedostajao je i Zgurić, koji bi svojim okomitim loptama, kakve se nisu viđale u ovom kolu, sigurno unio strah među domaćine. Prvih 20 minuta, gosti puno sinergičniji, vidljiva kohezija u igri Mraclinaca, no iz tri stopostotne šanse niti jedna lopta nije završila iza domaćeg vratara. A tada, kao grom iz vedra neba, ukazuju se kontre domaćina koji koriste  nemoć i iscrpljenost gostiju te u svega 5 minuta postižu tri pogotka, koja su bila konačan ishod dvoboja.

U drugom djelu mnogo bolja izvedba domaćina, katastrofalne greške od strane Mraclina, pogotovo u obrani. Kad se pribroji nepostojeća vezna linija, sreća je da se do zadnjeg zvižduka sutkinje rezultat nije pogoršao.

U sljedećem kolu u Mraclin stiže Turopoljac, u nedjelju od 11 sati, bit će zanimljivo vidjeti hoće li tandem Sonny i Žac imati odgovor na solidne Kučane.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.