Ovog vikenda, u nedjelju ujutro, kadeti su u prvom kolu svladali Gradiće, protivnika s kojim su se tjedan ranije sastali u prijateljskom ozračju. Radi se o vrlo ozbiljnoj momčadi koja je pokazala da tempo može držati do pred sam kraj utakmice. Mraclin je, uz podmlađeni sastav i uz dosta izostanaka, vodio u prvom dijelu sa 3:1, da bi u drugom djelu gosti vratili sve na početak. No, u samom finišu, dvije minute prije kraja, Greif je uljepšao povratak u svoj matični klub prekrasnim pogotkom za konačnih 4:3.

Već u četvrtak išlo se u Rugvicu na noge jednom od novaka u ligi kadeta. Još nepoznat sastav i klub koji nakon 10 godina vraća selekciju kadeta. I to vrlo dobrih kadeta; fizički veoma potkovanih, no taktički zbunjenih i s nespretnom završnicom. Napeta utakmica u kojoj su Sonny i Žac pokazali da i oni imaju “konje za utrku” – dečki su se jako dobro borili u čvrstoj i zaista muškoj borbi s fizički mnogo jačim protivnikom. Sve ono što obrana koju su Sonny i Žac poslali na teren nije dobro odradila, to je rješavao najbolji pojedinac utakmice, golman Dobrenić, no 10-ak minuta prije kraja noge su postale teške, dah se hvatao na škrge, a svi su čekali djelitelja pravde koji je trebao reći: “Idite u miru”. No, ispalo je naopako: obrana ne reagira dobro, vraća loptu prema svom golu, a domaći igrač šalje ju uz nemoćnog Dobrenića.

Dečki su odigrali mušku utakmicu i pokazali da imaju karakter, a u nedjelju nam već u goste stižu naši prijatelji iz Zeline. Sigurni smo da kolega Labudović iz Zeline priprema utakmicu koja će se pamtiti, a to ne smijete propustiti, tako da u nedjelju od 11 sati, nakon svete mise putevi vode na Grabu. Nadamo se da će Sonny i Žac imati odgovor na jaku Zelinu.

Napomenimo da su se nakon utakmice u Rugvici svi podružili uz pizze na igralištu Mraclina, zajedno sa mlađim i starijim pionirima, koji su odlično odigrali sa Croatijom iz Hrastja, pa je tako Mraclin ovaj četvrtak zabilježio sve moguće nogometne kombinacije: pobjeda mlađih pionira 12:0, pioniri 1:1, a kadeti, nažalost, 0:1 u Rugvici.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.