Članice i članovi KUD-a „Dučec“, Društva žena, Udruge veterana domovinskog rata Klub „Tomislav Hrkovec“ te Vijeća mjesnog odbora, ove su subote proveli akciju čišćenja društvenih prostorija. Naime, nedavnom Odlukom Vijeća mjesnog odbora napravljena je preraspodjela prostora, tako da su Udruga veterana domovinskog rata te Društvo žena, napokon dobili prostor u kojem će moći djelovati.

„Anđele“ će svoje aktivnosti obavljati u prostoru bivše mljekare, koji je bio zapušten i zatvoren 30-ak godina. Prostor je jučer očišćen i opran, pa uskoro slijede drugi radovi vezani uz adaptaciju i uređenje ovoga prostora. Isto tako, uređena je i prostorija koja se nalazi na ulazu u Dom iza šanka. Sve nepotrebne stvari vrijedni su članovi „Dučeca“ zbrinuli na odlagalištu otpada.

Ovom hvalevrijednom akcijom naši sumještani pokazali su da se mnogo toga može napraviti u vlastitoj organizaciji, te da ne treba uvijek čekati da to netko napravi umjesto nas. Nakon završetka radova, svi su se zajedno podružili i još jednom potvrdili krilaticu: Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može!