TUROPOLJAC KUČE – MRACLIN 3-4

Odigrali su juniori Mraclina izvrsno prvi dio susreta. Bilo je tu prelijepih poteza koji su izmamili pljesak zadovoljne publike. Svoje najbolje izdanje u dresu Mraclina odigrao je D. Šafranić, koji je u prvih trideset minuta susreta tri puta zatresao mrežu domaćina. Bilo je tu još nekoliko 

prigoda za goste iz Mraclina, ali su neprecizni bili L. Kos i I. Lučan. Krenulo je drugo poluvrijeme utakmice, a na terenu kao da su bili samo domaćini, koji preokreću susret i s tri pogotka izjednačuju rezultat. Sve je upućivalo da će ovaj susret završiti bez pobjednika, ali s tim se nije slagao I. Lučan koji je sa dvadesetak metara snažnim i preciznim udarcem savladao nemoćnog golmana Turopoljca.

Ovom pobjedom juniori Mraclina zasjeli su na vrh prvenstvene ljestvice ispred susjeda iz Vukovine. Moramo spomenuti da se u idućem kolu sastaju upravo ove dvije ekipe. Susret se igra u Mraclinu 20. rujna 2020., a početak susreta je u 17 sati. 

STRIJELCI: Šafranić 3, Lučan

MRACLIN: Pavlović, Vuković( od 46. Tandarić), Đuretić, Gotić, Tkalec, Kos, Dadović, Lučan( od 75 Đuran), Golubić, Kološa, Šafranić.

TRENER: Krunoslav KOS- KIĆO