Kup NS Velike Gorice, II. kolo – Mraclin,1. rujna 2020.
NK Mraclin – NK Kupa 1-2 (0-1) 
Strijelac za Mraclin bio je D. Šafranić. Bila je to utakmica u kojoj su igrači Kupe pokazali više na terenu i zasluženo nastavljaju natjecanje.


Prvenstvo NS Velike Gorice, II. kolo –  Kloštar, 3. rujna 2020. NK Kloštar – NK Mraclin 2-3 (0-3)
Strijelci za Mraclin D. Šafranić (2), Š. Kološa. U prvom dijelu susreta igrači Mraclina nadvisili su domaće igrače u svim segmentima nogometne igre. Visoko vodstvo Mraclina i opuštanje u nastavku utakmice, donijelo je neizvjesnu završnicu. Na kraju su sva tri boda ipak otišla u Mraclin.
Prvenstvo NS Velike Gorice, III. kolo – Mraclin, 5. rujna 2020.

NK Mraclin – NK Kupa 3-3 (1-0) Strijelci za Mraclin I. Lučan, A. Dadović i D. Tandarić. Nakon kup utakmica juniori Mraclina odigrali su prvenstvenu utakmicu protiv NK Kupe. Boljom igrom Mraclinci dobivaju prvi dio susreta. Nastavak susreta gosti iz Pokupskog otvaraju bolje i preokreću susret u svoju korist. Mislili su gosti da je utakmica dobivena, ali domaćini u posljednjih pet minuta postižu dva pogotka, i zasluženo osvajaju jedan bod. Po svemu viđenom na terenu podjela bodova u ovom je susretu najrealnija.


Igrači koji su nastupali u ovim susretima su: I. Pavlović, A. Golubić, J. Gotić, L. Đuretić, T. Vuković, I. Lučan, D. Tandarić, L. Kos, L. Ban, Š. Kološa, D. Šafranić, A. Dadović, J. Đuran, A. Đuran, L. Tkalec, V. Galeković.

Foto: Vlado Vinetić