GRAD VELIKA GORICA obavještava nositelje prava na katastarskim česticama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste, da će Grad Velika Gorica kao upravitelj, započeti s postupkom evidentiranja nerazvrstanih cesta u katastarskoj općini Črnkovec u dužini od 7.86 km, katastarskoj općini Lekneno u dužini od 4.29 km, katastarskoj općini Velika Gorica u dužini od 0.50 km, katastarskoj općini Lazina Čička u dužini od 1.95 km, katastarskoj općini Ribnica u dužini od 3.62 km, katastarskoj općini Novo Čiče u dužini od 2,43 km, katastarskoj općini Staro Čiče u dužini od 2.67 km, katastarskoj općini Donje Podotočje u dužini od 1.49 km, katastarskoj općini Gornje Podotočje u dužini od 1.63 km, katastarskoj općini Kuče u dužini od 5,91 km, katastarskoj općini Poljana Čička u dužini od 5.44 km, katastarskoj općini Vukovina u dužini od 8.74 km, katastarskoj općini Mraclin u dužini od 3.30 km, katastarskoj općini Buševec u dužini od 1.14 km, katastarskoj općini Velika Buna u dužini od 0.25 km i katastarskoj općini Bukevje u dužini od 0,17 km.

Radovi započinju 31.3.2015. i od toga datuma Grad Velika Gorica započinje sa obilježavanjem granica zemljišta na kojem su izvedene nerazvrstane ceste u suradnji sa ovlaštenim inženjerom Željkom Kališnikom, dipl.ing. geod., broj ovlaštenja GEO 856 iz tvrtke Geoprojekt d.o.o. iz Zagreba, V Ravnice br. 4.
Nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče s navedenim nerazvrstanim cestama moći će izvršiti uvid u izrađene geodetske elaborate izvedenog stanja nerazvrstanih cesta.
Geodetski elaborati izrađeni su u skladu s člancima 123 . do 133. Zakona o cestama.

Nositelji prava na katastarskim česticama uz nerazvrstane ceste u katastarskoj općini Mraclin, mogu izvršiti uvid u izrađeni geodetski elaborat, na lokaciji društveni dom Mraclin, Mraclin, Braće Radić 79, 28.5.2015. u vremenu 13-16 sati.

Izvor: http://www.gorica.hr/

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.