Foto: Vitomir Štuban

Utakmice odigrane 24. listopada 2016.

VNK GORICA – VNK MRACLIN 1-2

Strijelci za Mraclin: Brozinčević (11 m) i Zgodić
Sastav: Šneler, Robić, S. Kos, Bolarić, Tandarić, Kumic, Vinetić, Brozinčević, Barjaktarević, K. Kos, Zgodić (Čunčić, Bera i Šimun)

Velika Gorica – Bila je ovo utakmica puna nervoze. Nekoliko oštrih startova sa obje strane odvelo je utakmicu u krivom smjeru. Umjesto da se vidi puno ljepote u igri akteri ove utakmice sve što su pokazali bilo je konstantno prigovaranje i napadanje suca. Ipak i u ovakvom ozračju postignuta su tri pogotka. Prvo poluvrijeme utakmice završilo je rezultatom 1-1. U nastavku ista slika kao i prvom djelu susreta. Kad su svi mislili da će susret završiti bez pobjednika Zgodić bježi obrani domaćina i postiže pobjedonosni pogodak za veterane Mraclina. Nakon pogotka domaći igraći napuštaju teren, a sudac Merkaš označuje kraj susreta.Ovom pobjedom veterani drže drugu poziciju na ljestvici iza prvoplasirane Mladosti iz Obrezine.

NK MRACLIN (2003-2005. god.) – SELEKCIJA NSV GORICE (2003 god.) 2-2

Strijelci za Mraclin: Kos (11 m) i Lovrić

Sastav pionira Mraclina: Dobrenić, Posavec, Galeković, Đuretić, Cvetnić, Golubić, Pavlović, Lovrić, Kos, Dadović, Šutalo (Đuran)

Selekcija NSVG bila je bolja momčad tijekom cjelog susreta, ali su pioniri Mraclina izborili neriješeni rezultat. Selekcija je brojala dvadesetak igrača dok su domaćini imali samo jednu izmjenu. Fizički spremniji igrači selekcije nadigrali su Mraclince u svim segmentima igre, ali borbenost domaćina isplatila se pa su izborili odličan rezultat. Voditelj selekcije bio je instruktor nogometa S. Građan dok je pionire Mraclina vodio trener K. Kos. Poslije odigrane utakmice u prostorijama NK Mraclina igrači i treneri okrijepili su se uz topli čaj i sok.

Foto: Vitomir Štuban
Foto: Vitomir Štuban

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.