U subotu 18. ožujka u našem je selu održana 129. redovna izborna godišnja skupština DVD-a Mraclin. Budući je skupština bila radna (namijenjena samo članovima društva) mjesto održavanja bila je dvorana na Zgradi gdje su se i prije izgradnje društvenog doma održavale vatrogasne skupštine, po domaći – knajpe. Skupštinu je vodio Zlatko Kovačić, a iznesena su izvješća o radu, financijski plan te plan rada i izvješće nadzornog odbora.

Ova skupština je bila izborna te se na njoj biralo i novo vodstvo za mandat u trajanju četiri godine. Predsjedavajući voditelj skupštine – Zlatko Kovačić zahvalio se dosadašnjem vodstvu na predanom radu, očuvanju tradicije vatrogastva u našem mjestu te na radu s natjecateljskim ekipama. Nakon razrješenja dosadašnjeg vodstva društva na čelu s predsjednikom Darkom Vukašincem i zapovjednikom Lovrom Posavcem pristupilo se izboru novog vodstva.

Jednoglasnom odlukom članova društva za predsjednika je izabran Antun Kos – Tona, a za zapovjednika Filip Križanić. Nakon izbora nastupila je i ozbiljna rasprava o stanju u društvu i budućim ciljevima novih tijela uprave. Novom vodstvu želimo puno sreće i uspjeha u budućem radu.

Antun Kos - novi predsjednik DVD-a Mraclin
Antun Kos – novi predsjednik DVD-a Mraclin

Popis izabranih članova u novo vodstvo:
Predsjednik -Antun Kos, zapovjednik– Filip Križanić

Upravni odbor:
Antun Kos, Filip Križanić, Božidar Galeković, Zvonimir Šafar, Ivan Đuretić, Vladimir Vinetić, Nikola Galeković, Željko Kovačić, Mario Cvetnić, Mirko Vincek, Jura Galeković.

Zapovjedništvo:
Zapovjednik Filip Križanić, zamjenik zapovjednika – Slaven Galeković, zamjenik zapovjednika – Nedjeljko Babić, Ratko Galeković, Nenad Petković, Vitomir Štuban, Branko Galeković, Damir Galeković.

Nadzorni odbor:
Vjekoslav Kovačić – predsjednik, Nikola Cvetnić, Davor Galeković.

Sud časti:
Antun Kos, Filip Križanić, Mladen Čunčić, Branko Kos, Branko Galeković.

Predstavnici u skupštini VZGVG:
Antun Kos, Zvonimir Šafar, Filip Križanić.

Fotografije: Vladimir Vinetić

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.