Ove subote, 3. rujna, u organizaciji DVD-a Mraclin održan je III. memorijal ”Tomislav Hrkovec”. To je natjecanje za najmlađe uzraste vatrogasaca, one od 6 do 12 godina, a nastupilo je 25 ekipa, od čega je 12 ženskih i 13 muških. Moramo napomenuti da je u Mraclinu u posljednje vrijeme velik odaziv djece pa smo nastupili sa 4 ekipe (po dvije ženske i muške). Što se tiče odličja imali smo 50-postotni učinak: cure na 3. mjestu, dok nas je iznenadila druga muška ekipa sa 2. mjestom. Prijelazni pehar osvojila je ženska ekipa djece DVD-a Potok sa ukupno najviše osvojenih bodova, odnosno najboljom vježbom.
IMG_3326

Medalje i pehare za prva tri mjesta dodjelili su: Žaklina Hrkovec, Dalibor Mrakovčić – predsjednik VZGVG, Mladen Galeković – kum zastave, Sandra Crnić- predsjednica MO Mraclin, Rudolf Vujević – zamjenik župana Zagrebačke županije i Ivan Šuker – saborski zastupnik.
IMG_3356

Nakon dodjele nagrada i diploma, kod spomenika poginulom vatrogascu i branitelju Tomislavu Hrkovcu položen je vijenac i lampaš.

DVD Mraclin se ovim putem zahvaljuje g. Mladenu Galekoviću na donaciji pehara i medalja te VZGVG na sufinanciranju natjecanja.

Poredak prvoplasiranih:
DŽ: 1. Potok, 2. Kurilovec II , 3. Mraclin I

DM: 1. Kurilovec , 2. Mraclin II , 3. Velika Buna

Kompletnu galeriju fotografija pogledajte na FACEBOOK stranici DVD-a Mraclin

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.