Foto: Vitomir Å tuban

Na zamrznutom terenu, uz hladan sjeverac i temperaturni minus, kvalitetniji gosti zasluženo su pobijedili u pripremnom susretu četvrtoligaÅ”a Dinama i domaćeg petoligaÅ”a iz Mraclina. ČetvrtoligaÅ” iz Odranskog Obrežia prikazao je kvalitetniju izvedbu pri navedenim uvjetima za igru, Å”to govori i rezultat. Gosti su stvorili prednost već na samom početku utakmice golom Bencetića, a do kraja poluvremena podebljali su prednost. Gostujući napadač Pejić je sa ruba Å”esnaesterca majstorski prebacio nespremnog Dražića pogodivÅ”i u njegov dalji kut. U otvorenijem drugom dijelu Dinamo je imao izraženijih prilika, a jedini gol pao je iz kaznenog udarca kada Janječić pogađa za konačnih 0:3.

MRACLIN – DINAMO (OO) 0:3

MRACLIN. IgraliÅ”te Stara graba. Bez gledatelja. Sudac: Hasanović. Pomoćnici: Bratković i Mrkoci.

STRIJELCI: 0:1 – Bencetić (2), 0:2 – Pejić (36), 0:3 – Janječić (66 – 11 m).

MRACLIN Dražić, J. Cvetnić, J. Domitrović, B. Dandić, Skrbin, Onić, Vidović, Å ikić, Jurić, Roginić, I. Kos (joÅ” su igrali: Marić, Desput, M. Kos, Petravić, Cerovski, Kolarić, Kovačević, Novaković, KoleÅ” i Å afranić). TRENER: Damir Milanović.

DINAMO (OO): Å olčić, Savičić, Vinković, Papa, Fabijanec, Jurač, Janječić, Bencetić, Pejić, Å timac, KliÅ”anin (joÅ” su igrali: Krajina, BudiŔčak, Batinić, Jurilj, Kalaj i Lukić). TRENER: Zdenko Brgles.