U petak 6. travnja 2018. Podružnica umirovljenika Mraclin, održala je svoju redovnu godišnju skupštinu. Izvješće o radu podnio je predsjednik Podružnice, gospodin Dragutin Vrban, a blagajničko izvješće blagajnica podružnice, gospođa Barica Štuban. Članovi podružnice bili su aktivni u protekloj godini, družeći se s ostalim podružnicama Udruge umirovljenika GVG. Također su vodili brigu o svojim bolesnim članovima, te ih posjećivali. Donesen je i Plan program rada za 2018. godinu.

U slobodnoj riječi skupštinarima se obratio gospodin Tihomir Hubak, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Mraclin pozdravivši sve prisutne, te im zaželio dug život i dobro zrdravlje, a ispred Udruge umirovljenika GVG, govorio je predsjednik, gospodin Josip Pokas. Nakon radnog dijela skupštine, večer i druženje nastavljeni su uz provjereno fini gulaš gospođe Vere Vincek, te ples koji je potrajao dugo u noć. Podružnici umirovljenika Mraclin u organizaciji skupštine pomoglo je Društvo žena „Anđela Lovreković“ iliti mraclinske „Anđele“, kojima se je ispred Podružnice gospođa Marica Kos, zahvalila na pomoći.

Našim dragim umirovljenicima uredništvo portala mraclin.hr želi dobro zdravlje i da se i sljedeće godine okupe u ovom istom sastavu.

Foto: Zlatko Sedmak