Foto: vgdanas.hr

Tjedan dizajna Zagreb održava se već uzastopno treću godinu u Laubi, a poznat je kao najveći događaj u Hrvatskoj. Posvećen je dizajnu s ciljem povezivanja dizajnera i gospodarstvenika te popularizacije dizajna među širom javnosti. Na ovogodišnjem događanju sudjelovala je i gorička tvrtka.

Na ovogodišnjem Tjednu dizajna Zagreb izlagala je tvrtka Galeković design, a predstavljala ju je dizajnerica interijera i produkt dizajnernica Jelena Galeković. Na posjećenoj manifestaciji tvrtka Galeković tako je predstavila svoj inovativni i svježi custom made pristupom pri uređenju interijera čiji je temeljni fokus produkt dizajn u području namještaja.galekovicdesign3.jpg

-Jelena je ujedno i direktorica tvrtke Galeković design koju uspješno vodi od 2013. godine, a njeni zadovoljni klijenti prepoznali su njenu viziju i kvalitetnu izvedbu, a što je najvažnije sposobnost prilagodbe njihovim potrebama, ukusu i prostoru te kratke izvedbene rokove. Taj premium proizvod ne bi bio moguć bez interdisciplinarne suradnje sa stručnim zaposlenicima, arhitektima, dizajnerima i drvodjeljskim tehničarima koje dijeli sa sestrinskom tvrtkom Gala drvo, a koja se temelji na šezdesetogodišnjoj obiteljskoj poduzetničkoj tradiciji čija je osnovna djelatnost izrada interijera i namještaja-priopćili su iz tvrtke.

galekovicdesgin2.jpg

galekovicdesign1.jpgIzvor: vgdanas.hr

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.