Ove godine na 43. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije izlagala je tvrtka Galeković design koju je predstavljala dizajnerica interijera Jelena Galeković.

Ambienta je najpoznatiji i najveći nacionalni gospodarski događaj u Republici Hrvatskoj iz drvno-prerađivačke industrije i industrije namještaja, proizvoda i opreme za uređenje interijera i eksterijera koji se od 1973. godine održava u sklopu Zagrebačkog velesajma na 15.000m² izlagačkog prostora. Misija sajma je poticanje proizvodnje i plasmana namještaja i opreme za uređenje, u suradnji s proizvođačima i interesnim udruženjima. Ovaj vrhunski sajamski projekt sve se više pozicionira kao nacionalni lider i vodeći sajam uređenja interijera i eksterijera Jugoistočne Europe.

image

Tvrtka Galeković design na ovogodišnjem 43. međunarodnom sajmu – Ambienta predstavila se kao inovativna tvrtka u uređenju interijera. Dizajnerica interijera/ produkt dizajnerica Jelena Galeković predstavila je svoj stol 4HR (4 hrasta) te osvojila 2. mjesto za najbolji dizajn – Medijsko priznanje za najbolji dizajn, Ambienta 2016.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.