Zbog radova na rotoru u Velikoj Gorici od ponedjeljka, 13. lipnja, pa do završetka radova koji se očekuju do 2. rujna obustaviti će se promet za sva vozila na dijelu Ulice Matice Hrvatske i Ulice Slavka Kolara. Tako će i autobusi voziti izmijenjenim trasama.

Autobusi broj 268 i 330 iz smjera Zagreba vozit će redovnom trasom do raskrižja Ulice Ljudevita Posavskog i Kolodvorske. Tu će skrenuti desno u Kolodvorsku, nakon toga u Ulicu Andrije Kačića Miošića, Kurilovečku i dalje u Ulicu Matice hrvatske kojom će nastaviti do Autobusnog kolodvora Velika Gorica. U smjeru Zagreba navedene linije prometovati će redovitom trasom.

ZET autobusi 302 prema Velikoj Buni, 303 za Kozjaču i 304 za Mraclin vozit će od terminala Velika Gorica Zagrebačkom ulicom do Kolodvorske, nastaviti ulicama Andrije Kačića Miošića, Slavka Kolara te dalje redovnom trasom. U smjeru Velike Gorice navedene linije prometovati će redovito do raskrižja Ulice Slavka Kolara i Andrije Kačića Miošića gdje će skrenuti prema Ulici Stjepana Fabijančića Jape i, na kraju, doći do Autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici.

Za vrijeme radova ukidaju se autobusna stajališta ‘Kolodvorska 45’ i ‘Galženica’ u smjeru Velike Gorice i obostrana stajališta ‘Kneza porina’, dok se uspostavljaju tri privremena autobusna stajališta u Ulici Andrije Kačića Miošića u pravcu Velike Gorice. Autobusno stajalište ‘Kolodvorska 48’ u smjeru juga koristiti će isključivo autobusne linije koje se i u redovnom prometu koriste istim.

Privremena stajališta u Miošićevoj kod Konzuma i poslije raskrižja s Kurilovečkom koristit će isključivo autobusne linije 302, 303, 304, 309, 310, 313, 319, 321, 322 i 335, dok će autobusno stajalište u istoj ulici kod kućnog broja 50 koristi isključivo autobusne linije 268 i 330.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.