Danas u glavnoj ulici u Mraclinu počinje sanacija prometnice s postavljanjem novih priključaka za vodovod i kanalizaciju i novom signalizacijom kolnika, a ulica će dobiti i 2,5 kilometara asfalta, novi nogostup, rubnjake, ulazne rampe i rampe za osobe s invaliditetom. Ako vrijeme posluži radovi će biti gotovi do 1. travnja.

Nakon što je u Ulici braće Radić izvedena oborinska odvodnja u dužini 500 metara, danas u ovoj glavnoj mraclinskoj ulici počinje sanacija prometnice od 340 metara, pišu Kronike Velike Gorice.

Radnici VG komunalca trebaju postaviti 24 nova kanalizacijska priključka, 6 vodovodnih priključaka te novu horizontalnu i vertikalnu signalizaciju kolnika.

–  U Ulici braće Radić asfaltirat ćemo 2500 četvornih metara kolnika te 830 četvornih metara nogostupa i rampi. Postavit ćemo 886 metara rubnjaka, 12 metara ulaznih rampi, kao i četiri rampe za invalide  –  kaže direktor VG komunalca Dragan Perić.

Vrijednost radova je 2,3 milijuna kuna, a završetak je planiran za 1. travnja 2014. Intenzitet radova ipak će najviše ovisiti o vremenu.

Izvor: http://www.kronikevg.com/

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.