Danas u glavnoj ulici u Mraclinu po─Źinje sanacija prometnice s postavljanjem novih priklju─Źaka za vodovod i kanalizaciju i novom signalizacijom kolnika, a ulica ─çe dobiti i 2,5 kilometara asfalta, novi nogostup, rubnjake, ulazne rampe i rampe za osobe s invaliditetom. Ako vrijeme poslu┼żi radovi ─çe biti gotovi do 1. travnja.

Nakon ┼íto je u Ulici bra─çe Radi─ç izvedena oborinska odvodnja u du┼żini 500 metara, danas u ovoj glavnoj mraclinskoj ulici po─Źinje sanacija prometnice od 340 metara, pi┼íu Kronike Velike Gorice.

Radnici VG komunalca trebaju postaviti 24 nova kanalizacijska priklju─Źka, 6 vodovodnih priklju─Źaka te novu horizontalnu i vertikalnu signalizaciju kolnika.

ÔÇô┬á U Ulici bra─çe Radi─ç asfaltirat ─çemo 2500 ─Źetvornih metara kolnika te 830 ─Źetvornih metara nogostupa i rampi. Postavit ─çemo 886 metara rubnjaka, 12 metara ulaznih rampi, kao i ─Źetiri rampe za invalide┬á ÔÇô┬á ka┼że direktor VG komunalca Dragan Peri─ç.

Vrijednost radova je 2,3 milijuna kuna, a završetak je planiran za 1. travnja 2014. Intenzitet radova ipak će najviše ovisiti o vremenu.

Izvor: http://www.kronikevg.com/