Zbog nedostatka financijskih sredstava KUD „Dučec“ odustao je od putovanja u Kanadu u grad Winnipeg na međunarodni festival „Folklorama“ planiranog za kolovoz ove godine.

„Trudili smo se na sve načine prikupiti financijska sredstva i omogućiti mladima da odu na jedno lijepo putovanje, gdje nas čekaju domaći, gostoljubivi i srdačni ljudi, no nažalost trenutna situacija u državi utjecala je na sve. Očekivanja od donatora, sponzora te lokalne i regionalne samouprave bila su znatno veća, nego što se uspjelo realizirati. Ipak, hvala svim pojedincima i donatorima koji su nas podržali. Žao nam je djece koja su se stvarno radovala putovanju te bila vrlo marljiva tijekom cijele godine. No, nije kraj svijeta, Upravni odbor sa predsjednikom Vjekoslavom Kovačićem ima puno novih planova za jesen, o čemu će nas na vrijeme informirati“poručili su nam iz Dučeca.

Ovime „Dučec“ kreće sa ljetnom stankom, a prve probe očekuju se krajem kolovoza. Svim mještanima i prijateljima Mraclina, članovi „Dučeca“ žele ugodne godišnje odmore te dugo i toplo ljeto.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.