Ove godine Zagrebačka županija u svom proračunu osigurala je 50 tisuća kuna za sufinanciranje preventivnog programa ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože. Program provode dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije.

U Velikoj Gorici pregled možete obaviti već danas u ljekarni na Trgu kralja Petra Krešimira IV 7 uz prethodnu telefonsku rezervaciju termina koje su obvezne u svim ljekarnama. Dermatovenerolozi iz Naftalana doći će u Veliku Goricu i u srijedu 8. veljače u ljekarnu u Ulici Matice hrvatske bb te sljedećeg utorka 14. veljače u ljekarnu na adresi Kralja Dmitra Zvonimira 5. Kada ćete pregled moći obaviti u Mraclinu i Donjoj Lomnici te ostalim mjestima Zagrebačke županije pogledajte u priloženoj tablici.

ljekarne zg županija– Ovaj program Zagrebačka županija provodi četvrtu godinu za redom, a interes stanovnika Županije je iznimno velik. Prema izvješću Specijalne bolnice Naftalan u 2016. godini ovim programom bilo je obuhvaćeno 426 osoba s područja Zagrebačke županije – istaknuli su u Županiji.

Redovit pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti, otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja.

Izvor: kronikevg.com

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.