Dragi Mraclinci i prijatelji Mraclina!

Pred vama je novi portal na kojem ćete moći čitati o svim aktualnostima vezanim uz Mraclin, ali i prisjetiti se kakav je nekad bio život u Mraclinu. Pratit ćemo aktivnosti svih mraclinskih udruga, sva događanja i manifestacije, rad Mjesnog odbora, ali i probleme koji muče mještane Mraclina. Isto tako moći ćete pregledavati fotografije te video galerije vezane uz razna događanja i aktivnosti u Mraclinu. Trudit ćemo se da svaki segment života i rada u Mraclinu, od rada Mjesnog odbora do kulturnih, crkvenih, sportskih aktivnosti, crtica i zanimljivosti iz života poznatih Mraclinaca, pronađe mjesto na ovom portalu. Na naslovnoj stranici uvijek će se nalaziti najaktualnije vijesti, dok pod ostalim temama možete pročitati o onome što vas točno zanima. Sigurni smo da ćete na ovim stranicama pronaći informacije o svim događajima i novostima u našem mjestu te mnoštvo ostalih korisnih informacija.

Nadamo se da će vam ovaj portal biti zanimljiv i dinamičan, a kako bi u to uspjeli pozivamo vas da se uključite u rad portala te svojim komentarima, primjedbama, idejama i fotografijama pripomognete da budemo što bolji i uspješniji. E-mail adrese na koje možete slati svoje prijedloge je momraclin@gmail.com i mraclin@email.ht.hr. Službeni početak rada portala bit će 1.6.2015. godine.

Ovim putem, Vijeće Mjesnog odbora Mraclin se zahvaljuje gospodinu Mladenu Štubanu na inicijativi za otvaranje ovog portala, ali i svima onima koji će sudjelovati u radu portala.

Dobrodošli na novu web stranicu Mraclina, na korist svih mještana i razvoja našeg Mraclina.

Uživajte!

 

Predsjednica Vijeća MO Mraclin

Sandra Crnić

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.