U sklopu 14. noći kazališta i popularnog KAJ-BUŠ-a (Kajkavci u Buševcu) Ogranak Seljačke sloge Buševec vas časti sa tri dana uživanja u kazališnim predstavama. 

U petak 18. studenog u 20 sati u Dom kulture stiže predstava “Dimnjačar” Kerekesh teatra. Za nju ostalo jako malo karata i rezervacija je obavezna na broj mobitela 098 829 907.

Drugi dan, u subotu 19. studenog od 18 sati je  popularni 17. KAJ-BUŠ  – susreti pučkih kazališta kajkavskog govornog područja. KAJ-BUŠ će otvoriti  mlade snage Dramskog pomlatka OSS Buševec (djeca, učenici OŠ Vukovina) s predstavom “Sladoledar¨ koju je napisala i režirala Natalija Bobesić. Ako dođete u subotu u Dom kulture nasmijat će te se do suza uz predstave Amaterskog dramskog kazališta Sv. Križ Začretje koje će izvesti “Pri fizijatru” i “Kak me vražja koruina obradila” te predstavu “Čisti zmešeraj” koju izvodi KUU “Lipa” Gornji Mihaljevec.

Buševčani nisu zaboravili ni na najmlađe, stoga će za njih u nedjelju 20. studenog u 11 sati biti uprizorena predstava “Želim biti, hoću biti” Gradskog kazališta Sisak. Predstava nas vodi kroz dječje želje i roditeljska očekivanja o izboru zanimanja (i roditelji iz nje mogu nešto naučiti).

Kompletni program podupiru Ministarstvo kulture i medija RH  i Grad Velika Gorica. Dvorana se grije, a ulaz na sve predstave je slobodan. Dojdete!

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.