KUD „Dučec“ vas poziva na Božićni koncert koji će održati u nedjelju 29. prosinca, u kapeli svetog Vida u Mraclinu. Početak koncerta je u 18.00 sati. Tradicija božićnih koncerata u Mraclinu duga je već više od 25 godina, a na koncertu će ove godine nastupati vokalna skupina te starija folklorna skupina uz pratnju tamburaša. Program su osmislili i uvježbali Željko Kravarščan Studo i Antun Kottek. – Dođite da kroz najljepše božićne pjesme zajedno podijelimo radost Božića – poručuju iz Dučeca.

U petak 27. prosinca članovi Dučeca nastupaju na koncertu “Božić u Gorici” u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica s početkom u 20 sati, a u subotu 28. prosinca sudjeluju na božićnom koncertu u Kučama, u 20 sati u crkvi svetog Fabijana i Sebastijana. Božićni koncert u Mraclinu posljednji je koncert Dučeca u ovoj – za KUD vrlo uspješnoj – 2019. godini.

– Svim čitateljima portala želimo sretan i blagoslovljen Božić, ispunjen obiteljskim zajedništvom, blagdanskim mirom i radošću, te uspješnu novu, 2020. godinu – božićna je poruka članova KUD-a Dučec.