U subotu 13. travnja u Društvenom domu, Anđele su održale svoju 7. redovnu izvještajnu skupštinu. I u 2023. godini, Društvo žena “Anđela Lovreković” bilo je aktivno organizirajući čitav niz događanja, a isto tako bilo je podrška i drugim našim društvima pomažući u organizaciji njihovih događanja. Izvještaj o radu i plan rada za 2024. godinu pročitala je tajnica Društva Dunja Vukašinec, a blagajnički izvještaj Vesna Tafra. Izvještaji su jednoglasno prihvaćeni. Skupštini je od 31 članica i članova prisustvovalo 23, pa su sve odluke donesene na skupštini pravovaljane.

Skupštini su nazočili dogradonačelnik grada Velike Gorice g. Neven Karas, direktorica Turističke zajednice GVG gđa Maja Toth, predsjednik VMO Mraclin g. Tihomir Hubak, akademik Ratko Cvetnić, predstavnice društava žena iz Buševca, Pešćenice, Šćitarjeva, Vukojevca, Novog Čiča, Rakitovca i Kuča, predstavnici Udruge HVIDR- Velika Gorica, te predstavnici KUD-a Dučec, DVD-a Mraclin, NK Mraclin, Udruge Moj Mraclin, Plemenite sučije Mraclin i POT-a, uz mnogobrojne naše mještane, simpatizere Društva žena.Anđele su se na kraju izvještaja zahvalile svojim sponzorima i donatorima: tvrtci KOVA d.o.o i g. Vjekoslavu Kovačiću, Luki Cvetniću, cvjećarnici Anamarija i gđi Darinki Kos, OPG-u Božidar Galeković, obitelji Jasne i Zlatka Kovačića, akademicima Ratku i Željku Cvetniću, kozmetičkom salonu Doroteja i gđi. Doroteji Šafran, Maji Mravec, te svima koji na bilo koji način podržavaju njihov rad.

Nakon skupštine uslijedio je domjenak uz odličan meni koji je osmislila i priredila članica Društva Ljubica Kos, te nezaobilazne štrukle s tropom koje je napravila Vesna Tafra. Sve prisutne zabavljao je duo Vladimir Rogan i Tomislav Vinetić, koji su skupštinu začinili odličnom svirkom rock glazbe. Anđele zahvaljuju svima koji su u subotu – u posebno ugodnoj i pozitivnoj atmosferi – proveli večer s njima.