V tork 13. veljače, „Anđele“ su sa Društvom „Dobre duše“ osudile i prisustvovale izvršenju kazne nad Fašejnkom, teri je kriv za se zlo kaj nam se je dogodilo prošloga leta. Sudec Željko Križanić dosti je toga zla prečital, i bez prava na žalbu nesretnika je osudil na smrt spaljivanjem. Zabadaf je „Anđela“ Barbara molila i kumila da mu se oprosti, i da on siromak ni baš za se kriv, gospon sudec i krvnik Kiki, bili su neumoljivi. Fašejnek je planul za taj čas!

Veselje i ples pod maskama nastavljeno je u Društvenom domu, uz sastav „Dobre duše“, a kada su se dečki umorili, ples je nastavljen uz TS „Lajbeki“. Izabrane su i najljepše maske, pa su tako od dječjih maski nagrade dobili: mala Kleopatra za najbolju dječju masku, a onda i mali Pirat i Crvenkapica. Od velikih maski nagrade su dobili: bračni par Suzana i Vlado Vinetić, Marijana Kos i Marija Đuretić, te Doriana Crnić Vlahovac.

Anđele veseli činjenica što je ovom događanju prisustvovalo puno malih mačkaraša koji su se veselili. Anđele su ih počastile bombonima i šarenim trubicama. Posebno se zahvaljuju članovima KUD-a „Dučec“ koji su došli maskirani, te naravno svima koji su prisustvovali njihovoj Fašejnskoj zabavi u nadi da će slijedeće godine biti još više veselih malih i velikih mačkaraša.

Foto: Vesna Tafra

Facebook komentari

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.