U organizaciji Maraton kluba Velika Gorica održano je 24. izdanje turopoljske trke ove nedjelje 13. ožujka u Velikoj Gorici. Na startu polumaratonske i trke građana na 5 kilometara prijavilo se preko 400 trkača, a na utrku od 5 km prijavio se i naš Nedeljko Babić koji je zauzeo 66. mjesto (184 prijavljenih) sa vremenom 23:48.
Neđo 2
Na učeničkim trkama iz Mraclina je nastupilo 5 cura; Kategorija djevojčice 1 i 2 razred od prijavljenih 97 trkačica Vida Galeković je osvojila 19. mjesto a Ema Čunčić odmah iza nje 20. mjesto.
Kategorija djevojčice 5 i 6 razred od prijavljenih 111. Antonija Galeković 76. mjesto, Dora Čunčić 78 i Dorotea Galeković.
Mraclinske trkačice
U kategoriji koja je novitet , a to je nordijsko hodanje , učestvovao je Drago Bera.
Pošto su navedeni rezultati neslužbeni i nepotpuni kroz par dana ćemo ih objaviti na našoj stranici, a možete ih vidjeti na stranici maraton kluba Velika Gorica. www.mkvg.hr
Čomazo
Na turopoljskom petaku atrakcija je bio popularni Čomazo koji je pretrčao pet kilometara u čarapama. Prije utrke imali smo priliku popričati s njim i rekao je da ima taktički plan: „Ja ću na startu oštro krenut i tam gde se skreče za Gradiće oni budu već iza mene 100 metara. Kad me vide da sam im tolko odmaknul više nebudu imali volje i snage“. Izgleda da mu nekaj nije išlo po planu ali uspio je završiti trku za 36:54 i osvojio 164 mjesto.

FOTO:Vlado i VG Danas

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.