Anđele vas i ovaj vikend – 16. prosinca – pozivaju na druženje u Park Tomislava Hrkovca te u Društveni dom. U Društvenom domu će se i ove subote održavati radionice za djecu i roditelje koji žele „provjeriti“ svoje kreativne sposobnosti. Tema radionice vezana je uz Božić i božićne ukrase. Kao i u prethodne dvije subote, moći ćete se družiti uz kuhano vino, te kupiti na našim štandovima prigodne ukrase za Božić, poklone, te suhe kolačiće koje će prirediti „Anđele“. U nedjelju 17. prosinca, poslije mise, zapaliti ćemo našu treću adventsku svijeću uz pjesmu i molitvu, te se nastaviti družiti uz kuhano vino i kolače.

U subotu 23. prosinca, Anđele vas pozivaju u Društveni dom, kako bismo zajedno okitili bor te salu okitili za Božićni koncert u organizaciji KUD-a „Dučec“, koji će se održati 29. prosinca. Također ćete na štandovima u Parku moći kupiti kolače i druge prigodne poklone povodom Božićnih blagdana. Kupnjom ovih proizvoda, pomažete Društvu žena.

Svojom pjesmom vokalna i tamburaška skupina KUD-a „Dučec“, uvesti će vas u radost Božića. Anđele vas pozivaju da im se pridružite. Sva događanja počinju u 17,00 sati.

Podsjećamo vas da Anđele, kao što su već i najavile, organiziraju doček Nove godine u Društvenom domu, te da prijave traju do 20. prosinca. Ukoliko se još niste odlučili gdje ćete, Anđele vas pozivaju i garantiraju dobru zabavu uz sastav The Dingos, te odlična domaća jela, vatromet i pjenušac kojim će počastiti sve goste. Cijena dočeka iznosi 100,00 kuna po osobi, a piće se plaća posebno.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.