Poštovani,

otkako je kao naselje po prvi puta spomenuto u ispravi iz 1258. godine, Kuče nije imalo vlastiti sportsko rekreativni događaj ovakvog tipa. Godišnje u svijetu zbog nedovoljne tjelesne aktivnosti premine 3 milijuna ljudi i upravo predvođeni navedenim činjenicama Udruga žena Kuče zajedno sa svojim suradnicima organizira 1. Kučku biciklijadu kako bismo podigli svijest o tome kako je najvažnije blago koje čovjek može posjedovati – zdravlje. Biciklijada će se održati 24. lipnja 2017. godine s početkom u 11 sati ispred Društvenog doma Kuče.

Biciklijada će sadržati 3 rute koje su osmišljene tako da odgovaraju svim sudionicima; razlikuju se po kilometraži te vrsti terena. Svaki sudionik će moći odabrati željenu rutu prilikom prijava na kojima se nalaze i uvjeti biciklijade. Sudjelovati mogu svi, a osobe do 14 godina života moraju biti u pratnji punoljetne osobe ili mogu dostaviti pismenu suglasnost roditelja.

Rute su sljedeće: 1. Extreme route (EXTR): 47 kilometara, asfaltni teren, ravna površina
2. XC route (XCR): 30 kilometara, makadamski te šumski teren, neravna površina
3. Recreational route (RR): 15 kilometara, asfaltni teren, ravna površina

Nakon završenih vožnji, slijedi velika zabava uz glazbu, hranu i piće.
Kotizacija za Biciklijadu ne postoji.

Prijave se vrše putem sljedećeg linka a moguće se je prijaviti do 23. lipnja: https://goo.gl/OLL48L

– Za više informacija možete posjetiti Facebook stranicu “Udruga žena Kuče” ili “Kučka biciklijada.”

Molimo Vas da naš događaj podijelite na Vašem portalu kako bi naš drag Mraclin (i okolica) saznao za Biciklijadu na koju su naravno svi pozvani.

S poštovanjem,

Udruga žena Kuče
1. Kučka biciklijada
Organizacija