Foto https://www.vgdanas.hr

Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb dodijelila je plakete Zlatna kuna za najbolje poslovne rezultate u 2018. godini, javlja portal VG Danas.

S podru─Źja Zagreba─Źke ┼żupanije plaketu su primili Klimaoprema iz Samobora – u konkurenciji velikih trgova─Źkih dru┼ítava, DIR-Drvna industrija Rubini─ç iz Jastrebarskoga – u konkurenciji srednjih trgova─Źkih dru┼ítava i Kova iz Velike Gorice – u konkurenciji malih trgova─Źkih dru┼ítava.

Kriteriji za dodjelu plakete su pokazatelji likvidnosti, zadu┼żenosti, profitabilnosti, pove─çanje zaposlenosti, poslovni prihodi, snaga poduze─ça, materijalna i nematerijalna imovina…

U ime ┼Żupanije sve─Źanosti dodjele plaketa prisustvovala je zamjenica ┼żupana Nadica ┼Żu┼żak.

ÔÇ×Na┼íi poduzetnici su na┼ía snaga. Zahvaljuju─çi njihovim rezultatima u mogu─çnosti smo graditi ┼íkole, ceste… i op─çenito podizati kvalitetu ┼żivota svih stanovnika ┼żupanije. I mi, kao regionalna uprava, poku┼íavamo na┼íim poduzetnicima stvoriti prilike kroz javne investicije, koje se nerijetko sufinanciraju europskim sredstvimaÔÇť, rekla je zamjenica ┼Żu┼żak, dodav┼íi da za strate┼íke odluke treba i vremena i novca da bi se pokazalo jesu li one prave.

ÔÇ×Danas, gotovo nakon dva desetlje─ça, pokazalo se da je na┼ía odluka o razvijanju i opremanju gospodarskih zona bila pun pogodakÔÇť, rekla je zamjenica ┼Żu┼żak.

Plakata Zlatna kuna dodijeljena je najboljim poduzetnicama s podru─Źja ┼Żupanije i Grada Zagreba.

Izvor: VG Danas