Podijeli

Podružnica Udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski Velika Gorica održala je ovih dana izbornu Skupštinu na kojoj odlučeno kako će Udrugu u sljedećem mandatu voditi predsjednik Zlatko Galeković.

Nakon izvješća o četverogodišnjem radu predsjednika, te prihvaćanja istog članovi udruge na skupštini su pristupili izborima za novo vodstvo. Za predsjednika Podružnice u sljedećem mandatu izabran je Zlatko Galeković, a za tajnika Dimče Talevski javlja portal vgdanas.hr.

U Izvršni Odbor još su izabrani Zlatko Vinter, Marko Bogdanović i Stjepan Matić. Na Skupštini su nazočili brojni gosti koji su surađivali s udrugom te su pozdravili i zaželjeli uspjeh u daljnjem radu: Donačelnica Općine Lipovljani Ljiljana Tomić, ispred Matice hrvatske Velika Gorica Petar Rebernišak, Dopredsjednica UDVDR Lipovljani Melita Mihalić, Počasni član i osnivač Udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski Zvonimir Trusić, Ivica Knežević predsjednik UHBLPTSP SMŽ i braniteljske zadruge Zigeth, prof.mr.sc. Allen Bartoš predsjednik UŠR Veteran 91, Biserka Stepanić i Gordana Galijašević ispred Udruge Udovica poginulih hrvatskih branitelja Velike Gorice, te Ivan Skrbin ispred Udruge pripadnika 153.br. HV. Na kraju Skupštine prezentiran je novi kalendar Udruge.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here