Podijeli

Udruga veterana Domovinskog rata kluba Tomislav Hrkovec iz Mraclina održala je u nedjelju 19. studenog izborno-izvještajnu Skupštinu u prostorijama Nogometnog kluba Mraclin, kojem se ovim putem zahvaljuje na ustupljenom prostoru.

Skupštinu je otvorila predsjednica udruge Žaklina Hrkovec, a nakon izvođenja državne himne svi nazočni minutom šutnje odali su počast svim poginulim braniteljima iz Domovinskog rata. Svi izvještaji o radu su jednoglasno prihvaćeni od članova Skupštine. Kako je to bila i izborna Skupština, svi stari obnašatelji dužnosti u tijelima Udruge dobili su razrješnice. Predloženi kandidati za novo vodstvo u tijelima Udruge jednoglasno su izabrani, a povjerenje članstva za novi mandat dobila je aktualna predsjednica Žaklina Hrkovec. Skupštini su nazočili predstavnici udruga s velikogoričkog područja – iz Velike Mlake, Gornje i Donje Lomnice, Mičevca, Velike Gorice i 153. brigade HV.

Nakon službenog dijela Skupštine gosti i članovi uputili su se zapaliti svijeću pred spomen-bistom Tomislava Hrkovca, jedinog poginulog branitelja iz Mraclina, po kojem Udruga nosi ime. Druženje se nastavilo na zajedničkom domjenku, uz turopoljsku kotlovinu koju je pripremio Zdravko Štuban, a nazočni su razmijenili uspomene i dojmove.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here