Podijeli

U nedjelju, 17. prosinca u Društvenom domu u Mraclinu biti će prikazana obiteljska kazališna predstava „Vol i magarac“, njemačkog autora Norberta Ebela. Nakon pedesetak izvedbi u europskim zemljama i hrvatska je publika u produkciji kazališta Oberon i Adam Scene dobila priliku pogledati taj nagrađivani kazališni komad koji priču o Božiću i rođenju Djeteta iz Betlehema izlaže na veseo i duhovit način. Glavne uloge dobivaju životinje koje kroz naivne oči dvaju stvorenja jednostavno opisuju događaje iz Svete noći i raskrinkavaju mnoge pogreške koje ljudi čine u ime religije ili politike.

Predstava “Vol i magarac” priča je o dužnosti i ljubavi, požrtvovnosti i vjeri, nosi jasnu misao o dužnosti pojedinaca u društvu i odnosu prema bližnjemu te nesebičnoj podršci. Tako nam sa scene stiže nekoliko snažnih poruka namijenjenih podjednako odraslima i djeci: roditeljima, odgajateljima, djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Redatelj hrvatske predstave i prevodilac je Damir Mađarić, glumci su Adam Končić i Fabijan Pavao Medvešek, scenografkinja je Marta Crnobrnja, kostimografkinja Marija Šarić Ban, a glazbu je oblikovala Gordana Evačić.

Početak predstave je u 19,00 sati . Cijena ulaznice za odrasle je 20 kn, dok je za djecu 10 kn.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here