Prvog dana rujna ispred Vatrogasnog doma u Mraclinu preko 200 djece okupilo se radi obilježavanja 5. memorijala Tomislava Hrkovca u organizaciji DVD-a Mraclin. Na vatrogasno natjecanje djece 6-12 godina, prijavile su se 23 ekipe iz 14 DVD-a.

Članovi DVD-a Mraclin brižljivo su pripremali i radili prije, za vrijeme i poslije natjecanja, tako da nije nedostajalo hrane i pića, a kod službenog djela natjecanja sve je proteklo u najboljem redu.

Po završetku natjecanja zapovjednik DVD-a Mraclin Filip Križanić postrojio je sve ekipe, a nakon državne i vatrogasne himne medalje i pehare za prva tri mjesta uručili su Mario Matković, član zapovjedništva VZGVG i Ljubica Hrkovec, majka poginulog Tomislava. Prijelazni pehar osvojila je ženska ekipa iz DVD-a Buševec s najviše osvojenih bodova. Od članova obitelji Hrkovec prisutne su bile Tomislavova majka Ljubica i sestra Žaklina, a na kraju ovog događanja članovi DVD-a i UVDR-a klub “Tomislav Hrkovec” položili su vijenac kod spomenika Tomislavu.

Već idućeg vikenda, 9. rujna, Naše najmanje cure nastupaju na županijskom natjecanju gdje je domaćin DVD Marija Magdalena, a mjesto održavanja je prostor ispred OŠ Pušča u Donjoj Pušči. Zahvaljujemo svim članovima DVD-a Mraclin kao i svima koju su pomogli oko organizacije i održavanja natjecanja.

Djeca ženska:
1.mj. DVD Buševec
2.mj. DVD Kuče 2
3.mj. DVD Vukovina

Djeca muška :
1.mj. DVD Kurilovec
2.mj. DVD Ribnica
3.mj. DVD Turopolje 2

Upravni odbor DVD Mraclin