Na inicijativu predsjednika Nogometnog kluba Mraclin Gorana Vuka┼íinca i sportskog direktora Luke Cvetni─ça nakon gotovo dva i pol mjeseca na mraclinskoj Grabi su se okupili nogometa┼íi, uprava i sponzori.┬áUgodno dru┼żenje uz ro┼ítilj bilo je neformalno, iako nogometne teme nisu izostale.

Uvodno je predsjednik Vuka┼íinec pozdravio nazo─Źne nogometa┼íe, kolege iz uprave te sponzore Filipa Galekovi─ça (PPS Galekovi─ç), Josipa Plodinca (Mlin i pekare) te Danijela Gorenca (Gorenc transporti) kojima su uru─Źeni klupski navija─Źki ┼íalovi. Ujedno je kapetan mom─Źadi Ivan Kos prikladne poklone, kao mali znak pa┼żnje, u ime kluba uru─Źio igra─Źu kluba Hrvoju Kolari─çu; naime ovaj igra─Ź aktivno je licitirao u humanitarnoj akciji┬á “Za Pal─Źi─çe – Petrova”, u kojoj je sudjelovao mraclinski klub, te je otkupio klupski dres i ┼íal za 900 kuna koje su oti┼íle na ra─Źun potrebitih. Kapetan ekipe tako─Ĺer je uru─Źio i kipi─ç najboljem strijelcu kluba prekinute sezone Bruni Augusti─çu.

Spomenimo kako je nogometna sezona zbog pandemije korona virusa prekinuta po─Źetkom o┼żujka, nakon samo 16 odigranih kola. Puno energije i sredstava do tada bilo je ulo┼żeno u sezonu za koju se vjerovalo da bi mogla biti odsko─Źna za seniorsku mom─Źad. Realna ┼żelja svih bila je liga vi┼íe. Svi se nadaju da jo┼í nije gotovo. ─îeka se kona─Źna odluka ┼żupanijske nogometne vlade i puno se pri─Źa o tome kako do tada vode─çi na tablici susjedni Jela─Źi─ç iz Vukovine direktno ulazi u Jedinstvenu ┼żupanijsku dok bi mraclinski nogometa┼íi kao drugoplasirani taj status mogli izboriti kvalifikacijama koje bi se igrale u kolovozu. Utakmica ili dvije odigrala bi se protiv drugoplasirane mom─Źadi iz 1. ┼ŻNL zapad mom─Źadi Pu┼í─çe.┬á

“Pakleno” i neizvjesno ljeto slijedi za mom─Źad, trenera Marka Pancirova i upravu kluba. Mnogo toga se napravilo u klubu u posljednjih godina i stalno se radi ne┼íto novo, uspjeh u kvalifikacijama, ako ih bude bio bi kruna ove nogometno “─Źudne” godine.