Foto: Goran Vukašinec

U subotu 6. travnja navršila se već godina dana od kako nas je napustio naš najveći navijač, radnik i veliki prijatelj Pero Balas. Pero je često s nama, u našim mislima, posebice na terenima naše Grabe gdje je toliko toga urađeno njegovom rukom i srcem. Za sve ono što je on napravio, nemoguće mu se odužiti. No, kako bi se obilježilo sjećanje na Peru, uprava NK odlučila je organizirati turnir u beli.

Turnir je prošao u pozitivnoj atmosferi, baš u kakvoj je Pero dugo godina uživao. Na turniru je sudjelovalo 18 parova, a među prijavljenima bilo je Perinih prijatelja iz cijelog Turopolja, ali ponajviše Mraclinaca. Nakon odrađena tri kruga polufinale su izborila 4 para: Marijan Vinetić i Nenad Kovačić, Zlatko Kovačić i Nikola Cvetnić, Tomislav Cvetnić i Marko Kos, Mislav Starčevic i Borna Silović. Veliko finale  izborili su Marijan Vinetić i Nenad Kovačić, kao i Zlatko Kovačić i Nikola Cvetnić. Nakon napete borbe kao pobjednici su izašli Marijan Vinetić Marijanček i Nenad Kovačić Krempy.

Prva tri mjesta nagrađena su prigodnim peharima, a mi se vidimo ponovno iduće godine kako bi još jednom odali počast našem Peri.