Podijeli
Foto: Vesna Tafra

Društvo žena „Anđela Lovreković“ u subotu nas je vratilo u vrijeme kada su se svake subote u društvenim domovima priređivale zabave uz živu glazbu. Bilo je to vrijeme dobre strane i domaće glazbe koju su izvodili odlični sastavi poput VIS „Dingosa“, Grupe „Man“ ili „Sjena“. Plesalo se je, pjevalo, rađale su se ljubavi, slavila se je mladost.

Uz sastav „The Dingos“, koji čine glazbeni veterani toga doba, dobre atmosfere i svirke nije nedostajalo, pa je plesni podij bio ispunjen čitavu večer. Niti godine nisu učinile svoje. Još se može plesati u ritmu dobrog, starog rock’n’rolla, a za posljedice, koje se javljaju sutradan, nitko nije mario. I sentiši su bili baš kao nekada. Bilo je lijepo vidjeti parove, danas većinom bračne, koji zagrljeni plešu u polaganom ritmu glazbe.

Drago nam je da su na zabavu došli mnogi posjetioci iz okolice, a naše mraclinske “dekle“, a bome i “dečke“, izgleda da mame nisu pustile na zabavu, pa smo ih uzalud čekali. Koliko se dalo primijetiti, nije bilo niti ljubljenja u Parku, jer svaki je muškarac doveo svoju damu na ples, a poslije je i odveo kući. U svakom slučaju, lijepo je bilo sresti ljude koje ne viđamo baš svaki dan, željne dobre svirke i zabave ovakvoga tipa, koja u našem kraju nedostaje.

Svoje goste, za dobrodošlicu, počastile smo čipsom i kikirikijem, a ni ovu zabavu nisu zaobišle odlične slane kiflice, koje su u dom stigle još tople.

Velika hvala svima koji su u subotu došli i s nama podijelili veselje, te na taj način svojim donacijama, pomogli Društvu žena.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here