Podijeli

Dragi naši sumještani,

Od kako je 29. lipnja 2017. godine konstituirano Vijeće mjesnog odbora u novom sazivu, te iako vladaju godišnji odmori, članovi vijeća su i te kako aktivni. U ova nepuna dva mjeseca svojeg imenovanja, održali smo 4 sjednice sa kojih vam prilažemo zapisnike. Ovdje ćemo i u buduće iza svake naše sjednice donositi zapisnik, kako bi bili informirani o događanjima i poduzetim koracima vezano uz poboljšanje uvjeta života u našem Mraclinu.

Ured Vijeća mjesnog odbora radi svake srijede od 18,00 do 20,00 sati, te vam stojimo na raspolaganju. Poslove domara obavlja Antun Galeković Rudan od 1. kolovoza, te mu se za sve vezano uz Društveni dom slobodno obratite. O tome smo vas već ovdje obavijestili.

Molimo vas da sve svoje primjedbe i probleme dostavljate srijedom u uredovno vrijeme u pismenom obliku, kako bi ih mogli proslijediti u Grad i voditi brigu o njihovoj realizaciji.

Zahvaljujemo vam se na suradnji, jer zajedno možemo puno toga napraviti i doprinesti da nam svima život u Mraclinu bude lijep i dostojan življenja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here