Foto: Vlado Vinetić

Mislav Starčević i Ante Petrović pobjednici

U organizaciji UVDR Velika Gorica – Klub “Tomislav Hrkovec” Mraclin na turniru u belotu  koji se po drugi puta igra u spomen na poginulog branitelja našeg mjesta Tomislava Hrkovca, u popularnoj kartaškoj igri natjecala su se čak 22 para. U prostoru Društvenog doma u Mraclinu veterani kluba svojski su se potrudili da se natjecatelji osjećaju ugodno, nazočni su posluženi turopoljskim gulašom koji su spremila dva Štubana, Zdravko i Mladen. Blagajnik Željko Kodrnja vodio je natjecateljski dio koji je potrajao do ranih jutarnjih sati. Poslije napornih i iscrpljujućih partija belota najboljima su se pokazali sljedeći parovi:
1. mjesto Mislav Starčević i Ante Petrović iz Velike Gorice, 2. mjesto Božidar Ivatić i Salih Uremović iz Ribnice, a na 3. poziciji završio je domaći par iz Mraclina Martin Štuban i Ivan Dandić.

U ime organizatora predsjednica kluba Žaklina Hrkovec na kraju je podijelila najboljima novčane i materijalne nagrade, zahvalila natjecateljima koji su se odazvali te ih pozvala na sljedeći memorijalni turnir koji je u planu ove godine između Božića i Nove godine. Ovim putem članstvo kluba zahvaljuje sponzorima koji su se odazvali donacijama: Mladen Galeković – PPS, Igor Kovačić – Calypso, Stjepan Kovačić iz Okuja i Ivan Zagorec – predsjednik 153. brigade HV.