Podružnica Udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski Velika Gorica održala je ovih dana izbornu Skupštinu na kojoj odlučeno kako će Udrugu u sljedećem mandatu voditi predsjednik Zlatko Galeković.

Nakon izvješća o četverogodišnjem radu predsjednika, te prihvaćanja istog članovi udruge na skupštini su pristupili izborima za novo vodstvo. Za predsjednika Podružnice u sljedećem mandatu izabran je Zlatko Galeković, a za tajnika Dimče Talevski javlja portal vgdanas.hr.

U Izvršni Odbor još su izabrani Zlatko Vinter, Marko Bogdanović i Stjepan Matić. Na Skupštini su nazočili brojni gosti koji su surađivali s udrugom te su pozdravili i zaželjeli uspjeh u daljnjem radu: Donačelnica Općine Lipovljani Ljiljana Tomić, ispred Matice hrvatske Velika Gorica Petar Rebernišak, Dopredsjednica UDVDR Lipovljani Melita Mihalić, Počasni član i osnivač Udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski Zvonimir Trusić, Ivica Knežević predsjednik UHBLPTSP SMŽ i braniteljske zadruge Zigeth, prof.mr.sc. Allen Bartoš predsjednik UŠR Veteran 91, Biserka Stepanić i Gordana Galijašević ispred Udruge Udovica poginulih hrvatskih branitelja Velike Gorice, te Ivan Skrbin ispred Udruge pripadnika 153.br. HV. Na kraju Skupštine prezentiran je novi kalendar Udruge.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.