Podijeli
David Bobesić zabija za vodstvo (foto: Vitomir Štuban)

Trener Vlado Horvat ukomponirao je momčad koja sa novim igračima djeluje sasvim drugačije od one sa početka prvenstva, momčad koja želi pobijediti i konačno krenuti prema gornjem dijelu tablice.
Već u 10. minuti nakon pritiska na gostujuću obrambenu liniju gosti iz Oborova kapituliraju, jednu povratnu loptu stopera gostiju prati Anđelko Domitrović koji ometa vratara Sabolića, da bi lopta završila na nozi Čička koji je iz blizine zakucava u mrežu za vodstvo. Nije se dugo čekalo na odgovor Oborova, njihov napad dvije minute kasnije nakon ubačaja sa lijeve strane Budinski uz nespremnu domaću obranu iz blizine pogađa za poravnanje. Izgleda da je to bila inicirajuća situacija za Mraclin, uz konstantan pritisak uslijedilo je nekoliko zicera, da bi tek pred kraj prve dionice dvoboja prvo Bobesić odbijanac spremio u desni kut gola gostiju za zasluženo vodstvo. Za podebljanje vodstva pobrinuo se Onić koji je prethodno razigrao kratki pas sa jednim suigračem te odmjerenim udarcem golmana gostiju prisilio na treće vađenje lopte iz vlastite mreže.
U nastavku viđena je tvrda utakmica bez većih prilika, Mraclin nije bio učinkovit kao u prvom dijelu dok gosti pokušavaju probiti domaću obranu, ali bez uspjeha.
Nakon početnih posrtanja, Mraclin je konačno stao na loptu. Momčad niže pobjede, pozitivna energija se osjeća u svakom kutku.

MRACLIN – OBOROVO 74 3:1

Mraclin, 29. listopada 2017. SRC Nova graba. Gledatelja 50.
Sudac: Jantoljak (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0 – Čičak (10), 1:1 – Budinski (12), 2:1 – Bobesić (36), 3:1 – Onić (40).

MRACLIN: Dražić, Dolibašić (od 80. Starčević), J. Domitrović (od 80. Ćevid), Kapović, Petravić, Jurić, Jakovljević, Onić, Bobesić (od 63. M. Kos), Čičak (od 72. J. Cvetnić), A. Domitrović. TRENER: Vlado Horvat.

OBOROVO 74: Sabolić, Slivak, Bencek, T. Budinski, S. Budinski, A. Breščaković, Radman, Bertina (od 65. Mršić), J. Rajić (od 85. F. Rajić), Vranek, Župetić (od 46. M. Breščaković). TRENER: Dražen Vranek.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here