Igralište u Turopolju, 10. lipnja 2018.

NK TUROPOLJE – NK MRACLIN 1-9 (0-3)

Strijelci: L. Đuretić (5, 45), A.Dadović (19, 48), J. Đuretić (39), Đuran (37 – 11m), Tandarić (30), Galeković (52) i Kos (61).

Sastav Mraclina: Đuran, Pavlović, Galeković, L. Đuretić, M. Cvetnić, Rupčić, Dadović, Kos, J. Cvetnić, Tandarić, J. Đuretić.

Još su igrali: Roginić, Bradić, Levačić, Novak

Trener: Krunoslav KOS – KIĆO

Posljednje kolo prvenstva donijelo je visoku pobjedu pionira Mraclina u Turopolju. Vidjelo se odmah da će utakmica obilovati golovima, jer su Mraclinci vrlo brzo poveli i rutinski odradili utakmicu do kraja.

Kroz sezonu osamnaest igrača sudjelovalo je u ostvarenju ovog rezultata. Na kraju sezone pioniru su završili na trećoj poziciji prvenstvene tablice. Jedanaest momčadi natjecalo se u ligi. Odigrano je 21 kolo u kojima su pioniri zabilježili šesnaest pobjeda, četiri poraza i jedan neriješen rezultat uz gol razliku 78 postignutih i 31 primljeni pogodak. Sada slijedi završno druženje igrača i roditelja nakon duge i naporne sezone.

Najbolji strijelci u ovoj sezoni su Dorijan Tandarić (22),  Luka Kos (18), Antonio Dadović (9) i Janko Đuretić (6).

Na kraju upućujem zahvalu igračima, roditeljima i sponzorima koji su omogućili da i ovu sezonu izvučemo uspješno do kraja.

Sponzori pionirima Mraclina u protekloj sezoni bili su PPS Galeković, Kova i ZG pilana.